Hijama Bloedzuigertherapie Cursus

About Course

Wij zijn de eerste van 's werelds meest ervaren Hijama en Leech Training Institution in Nederland. Wereldmerk in Hijama Education

We organiseren elke maand hijama-training in 60+ steden in 17 landen over de hele wereld. Waar u ook bent in Nederland of waar ook ter wereld, wij kunnen cursusprogramma's voor u op maat maken. Met ons team van experts en artsen in Turkse, Duitse, Engelse, Vlaamse of Arabische talen, garanderen wij u de beste cursus in hijama.

Onze oprichter Dr./N Süleyman Gök is voorzitter van de Hacamat Association en auteur van 's werelds best verkopende boek van hijama.

U kunt al uw vragen stellen aan de landvertegenwoordigers op de contactpagina. Wereldwijd whats app nummer +49 157 31634433 (Turks, Arabisch, Engels)

What Do You Have When You Attend A Course?
 • De beste deskundigen binnen het vakdomein Hijama en Bloedzuigertherapie.

  De Nederlandse Hijama en Bloedzuigertherapie opleidingen worden ter hand gesteld door verpleegkundige Yasemin CATAR. Verpleegkundige Yasemin CATAR die de opleidingen Hijama en Bloedzuigertherapie online gaat geven is persoonlijk opgeleid door Süleyman Gök. Süleyman Gök is een werelds best verkochte Hijama-boekauteur en een deskundige die in 17+ landen talrijke educatieve opleidingen toereikt.

 • Praktijk Hijama opleiding.

  Na het volgen van de online theoretische opleiding kan je in heel België, Nederland en in meer dan 20 andere landen, een praktijkgericht opleiding Hijama volgen voor een relatief kleine vergoeding.

 • Hoe kan ik een Hijama specialist worden?

  Het is een vereiste dat de kandidaten de functie uitoefenen van een verpleegkundige, een ambulanceverpleegkundige of een bioloog. Daarnaast kunnen ook schoonheids- en massagespecialisten solliciteren op open vacatures.

 • Wat bedraagt een online live opleiding Hijama en Bloedzuigertherapie?

  Online opleidingen en het praktijkgerichte opleiding kan variëren per land, maar over het algemeen kunnen we het vergelijken met ongeveer 2 à 3 sessies Hijama therapies.

Course Content

Wat is hijama?, Hoe te profiteren, stap voor stap de constructie van de theoretische verklaring van hijama.
Alle deelnemers hebben individuele levende patiënten onder toezicht van een gespecialiseerde arts of een hijama-specialist.
Toepassing van bloedzuiger stap voor stap. Dingen om te weten bij het aanbrengen van bloedzuigers. Leech indicaties. Leech complicaties.
De grootste fouten gemaakt tijdens hijama en bloedzuiger applicatie.

Files

Certificates

Hijama Certificate in Dutch + English

Hijama Certificate in Dutch + English

Bloedzuiger Therapy Certificate in Dutch + English

Bloedzuiger Therapy Certificate in Dutch + English

Hijama Certificate Englsih + German

Hijama Certificate Englsih + German

Leech Therapy Certificate in English + German

Leech Therapy Certificate in English + German

Bloedzuiger Therapy Certificate Hijama Certificate

Bloedzuiger Therapy Certificate Hijama Certificate

Blutegeltherapie Zertifikat German + English

Blutegeltherapie Zertifikat German + English

Cours de thérapie Hijama et sangsue

Cours de thérapie Hijama et sangsue

Cours de thérapie Hijama et sangsue

Cours de thérapie Hijama et sangsue

Hacamat Sertifikası Türkce + İngilizce

Hacamat Sertifikası Türkce + İngilizce

Sülük ve Hacamat Belgesi Türkçe + İngilizce

Sülük ve Hacamat Belgesi Türkçe + İngilizce

Frequently Asked Questions

Normale cursusduur is 1 dag. En 1 dag is genoeg voor iemand die basis hijama en medische bacground heeft. Iedereen die een xourse-duur aanvraagt, kan met 2 dagen, 3 dagen of zelfs een week worden verlengd.
Iedereen die minder dan 50 meer dan 16 personen heeft, kan de cursus volgen. Er zijn geen speciale eisen, behalve voor Turken die in Turkije wonen. Ze moeten minimaal 2 jaar een medische graad of opleiding hebben genoten.
Ja, zeker dat kan. Let op: onze training is slechts een dag soms twee dagen en in een dag of tweedaagse cursus geven we geen anatomie, fizyologie of patalogie. We onderwijzen alleen het geheim van hijama voor tjose, die al medicatie heeft en weinig medische achtergrond heeft.
Online training is beschikbaar, bel of schrijf +90 532 318 44 37 naar Whats App
We hebben hijama-trainers in 21+ landen en 80+ steden over de hele wereld. Als u geen cursus ziet in het land waar u woont, verzamel dan 5+ mensen en wij sturen een trainer in uw land en naar uw stad. Zelfs onze oprichter en ook het best verkopende hijama-boek van Mr. Suleyman Gok kan zelfs naar je toe komen als trainer. Vul het aanvraagformulier in of bel met WhatsApp naar ons centrum +90 532 318 44 37

Comment

WhatsApp